Om Solkatten

LekplatsenSolkatten är en liten förskola som ägs av en engagerad föräldraförening, där verksamheten drivs helt utan vinstintresse. På förskolan arbetar en lika engagerad personalgrupp bestående av legitimerade förskollärare, Montessorilärare, barnskötare och egen kock. Förskolan har 39 barn fördelat på tre avdelningar. På Luna har vi idag 16 barn i åldrarna 1-3 och på Tellus och Jupiter finns idag 22 barn i åldrarna 3-6 år. Vår egen kock lagar god, näringsrik mat från grunden varje dag. Barnen på Tellus och Jupiter deltar i matrådet tillsammans med kocken varje vecka. Läs mer om maten på Solkatten här.

Vi finns i fina lokaler med en härlig gård med fotbollsplan, lekstuga, snickarbod, pallkragar för odling med mera. Förskolan ligger nära buss och Norrvikens pendeltågstation.

Solkatten använder sig av portalen Unikum dit alla föräldrar får en egen inloggning. På Unikum lägger vi upp nyheter, matsedel och bilder på barnen.

Förskolan är öppen mellan klockan 07:00 och 17:00.

Är du intresserad av plats för ditt barn, kontakta oss så bokar vi tid för ett besök!
Ni är även varmt välkomna på öppet hus varje vår och höst, håll dig uppdaterad via vår Facebook sida eller vårt Instagramkonto!

Läs mer om verksamheten på Solkatten här.